Ervaringen

Hieronder kun je lezen hoe anderen mijn producten en/of diensten ervaren.

Wat zeggen anderen over mijn herstelplanner?

Ik dacht hersteld te zijn van een (heftige) burn-out, maar ik bleef toch lusteloos en moe. Ik bleef in de fase steken van hersteld, maar toch geen energie hebben.

Bepaalde gedachten en mezelf toch nog niet genoeg tijd en rust gunnen.

Caroline liet mij inzien dat ik nog steeds aan het overleven was in plaats van te leven. Ze begreep waar ik doorheen ging en dat ik nog een laatste zetje nodig had om uit de vermoeidheidsfase te komen. Door nogmaals samen mijn resterende pijnpunten te bekijken en bepaalde technieken aan te reiken, kon ik deze punten verwerken.

De grootste winst is dat ik mezelf nu tijd en rust gun bij activiteiten. Verder is mijn mindset veranderd: waar ik voorheen streng was voor mezelf en mezelf allerlei verplichtingen oplegde ('ik moet'), kijk ik nu meer naar wat ik kan doen zonder mijn grenzen over te gaan.

Best goed. Het gebeurt nog wel dat ik mezelf overvraag, maar ik weet wat ik dan kan doen.

In plaats van dat ik altijd het uiterste van mezelf geef, weet ik nu dat dat niet nodig is. Ik kan ontspannen en dat geeft weer energie.

Inge

Momenteel ben ik herstellende van een burn out. Anderhalf jaar geleden door omstandigheden (zowel privé als zakelijk) in een flinke burn out terecht gekomen. Een jaar lang langzaam aan hersteld, maar door uiteindelijk te snel te willen een terugval gekregen. De terugval was voornamelijk op vermoeidheidsniveau. 

 

Dit werd veroorzaakt door ongestructureerd herstel, angst & te snel willen. De periode voelde alsof ik maar wat aan het doen was en weinig structuur en vertrouwen had. 

 

Via een familielid geattendeerd op nietmeermoe.nl en de herstelplanner. Aangezien mijn terugval voornamelijk op vermoeidheid niveau was, dacht ik dat dit een interessante optie was. Ik had al vaker gehoord over de opbouw van reserve methode ofwel de 'herstelmomenten' zoals Caroline ze noemt. De combinatie van deze herstelmomenten en andere tools maakten het voor mij interessant. 

 

Wat het voor mij voornamelijk gedaan heeft is vertrouwen, structuur, tools (oa herstelmomenten, adem- en ontspanningsoefeningen,opbouw, positieve (gedachten & affirmaties), humor en ook met name inzicht in waar gaat/ging het nou mis. Het is met name de combinatie van de diverse tools in het boek en niet zozeer de tools an sich die mij enorm helpen. 

Ik ben nog herstellende, maar zit denk ik nu op 2/3. Het gaat nu stukken beter en voel me vooral heel ‘vrij’. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt, tov periode voor mijn terugval. Voorheen had ik ook coaches en een psycholoog, maar voelde me altijd onbegrepen omdat hun nooit een burn out gehad hadden. Bij Caroline voel ik me altijd begrepen omdat zij exact weet waar ik vandaan kom en wat ik door maak. 

 

Verder wil ik nog aanvullen dat de coach gesprekken, aanvullend op de herstelplanner, extra hebben geholpen, met het beantwoorden van actuele vragen die op dat moment bij mij spelen.

 

Yoeri Bax

Ik heb het boek De Herstelplanner gekocht nadat ik een artikel van Caroline in de krant las. Ik heb zelf sinds november Long Covid en ik dacht meteen. Dat boek moet ik hebben. Iemand die ook Long Covid heeft/heeft gehad weet vast wat ik nog meer kan doen om te herstellen. Ik vond het erg fijn om herkenning te lezen in het boek. Qua klachten maar ook waar je tegenaan loopt. Ik vond het fijn om te lezen hoe Caroline het heeft aangepakt. Ik heb zelf een paar dagen de herstelplanner gebruikt maar ben vervolgens op vakantie gegaan dus dan is dat wat lastiger om te doen. Ik denk zeker dat mensen baat kunnen hebben met de herstelplanner. Ik raad mensen graag dit boek aan!

Annette Westerink

Ik was al jaren heel erg moe. Soms ging het weer een tijdje goed maar de terugval werd steeds heftiger. Ik kreeg allerlei lichamelijke klachten.

Mijn grootste uitdaging en de reden voor mijn vermoeidheid is stress en prestatiedrang. De herstelplanner heeft mij inzicht gegeven in waarom ik steeds zo moe ben.

Dat inzicht heeft mij enorm geholpen om mijn energie weer op te laden. Op dit moment gaat het veel beter met mij. Ik heb meer structuur en de herstelmomenten helpen me om mijn accu op te laden. Ik weet ook wat ik moet doen als er zich weer een stresmoment voordoet. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze herstelplanner gekocht heb. Het heeft mijn leven zoveel beter gemaakt. Een echte aanrader.

Vivian Hendriksen

Waar ik tegenaan liep is het vinden van een goede balans. Op de momenten dat ik iets onderneem of samen ben gaat het vaak wel goed, zodra ik alleen ben kreeg ik vaak een terugval in klachten en had ik veel hersteltijd nodig. Eigenlijk ging ik continu mijn grenzen over.

Dat werd met name veroorzaakt door de post covid klachten. Maar ook een gedeelte door mijn karakter, ik ben erg ondernemend en vind alles leuk. Heb altijd nieuwe ideeën wat ik wil doen. Maar leven zoals ik voorheen deed, dat lukt niet meer.

Caroline helpt mij tijdens de coach gesprekken om bewuste keuzes voor mezelf te maken. Door mij bewust te focussen op planning, rustmomenten, ademhaling, beweging en voeding merk ik dat mijn lichaam beter in balans komt. Ik voel mezelf minder schuldig om voor mezelf te kiezen.

Ik heb veel aan alle tips die in de planner staan. Het is ook nog afwisselend waardoor het niet saai wordt. Ik merk dat ik meer energie en tijd voor mezelf overhoud. Op de momenten dat ik alleen ben voel ik mij beter.

Mijn post covid klachten zijn nog aanwezig maar ik voel en merk dat ik meer invloed heb dan ik dacht! Dus hopelijk zet de stijgende lijn nog meer door!

Ik kan zeggen dat ik eindelijk beter voor mezelf heb leren kiezen! Eerder voelde ik mij al snel schuldig als ik keuzes voor mezelf maakte. Ik trap mezelf nu sneller op de rem en herken de signalen in mijn lichaam beter. Ik heb een gezonde leefstijl ontwikkeld, dit is goed vol te houden! Plannen was nog nooit zo leuk 🙂

Daisy Helsen

Ervaringsdeskundige bij Post Covid NL

Toen ik met Caroline in contact kwam, werkte ik al een aantal maanden aan mijn herstel van een burn-out met helaas nog maar minimaal resultaat. Ik vond het nog steeds moeilijk te accepteren, had haast om te herstellen en stond open voor alle adviezen en handvatten voor een zo spoedig mogelijk herstel. Ik had meteen een goede klik met Caroline. Zij toonde veel begrip, inlevingsvermogen, gaf me erkenning en een luisterend oor waardoor ik me al snel op me gemak voelde en me kwetsbaar op durfde te stellen. Caroline gaf me een gevoel van rust die ik juist nodig had en leerde mij ook om ruimte te nemen voor mijn herstel. Ze is een fijne coach, fijn om mee te praten, ze straalt rust uit, legt geen druk op en gaf me weer meer vertrouwen in mijn herstel. Caroline geeft goede adviezen (vaak ook op basis van eigen ervaring), inzichten, structuur en oefeningen waarmee ik zelf verder kan werken aan mijn herstel.  Ze heeft mij al erg op weg geholpen. Bedankt hiervoor Caroline!

Cindy de Jong - Heilbron

Allround projectmedewerker / management assistent

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Caroline. Ik zat al een jaar in een burn-out situatie en kwam er niet uit. Gesprekken met een psycholoog hielpen niet. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten zoals migraine, eczeem en buik- en darmklachten. Er waren geen medische oorzaken te vinden. Tijdens coaching sessie wees me op een mogelijke voedselintolerantie en samen met een diëtiste heb ik mijn voeding aangepast. Ik ben vervolgens met het opbouwschema van Caroline aan de slag gegaan en inmiddels ben ik weer aan het werk. Zonder Caroline was mij dit niet gelukt

Jessica

In deze praktische herstelplanner neemt Caroline je stap voor stap mee in het proces van herstel. Je leert hoe je emoties en je lichaam op elkaar reageren en wordt tot actie aangezet; alles in balans natuurlijk. Ook als je (nog) geen last hebt van langdurige vermoeidheidsklachten, is het zeer de moeite waard om te lezen en in praktijk te brengen. Je kunt er alleen maar bij winnen!

Irene Koedijk

Coach verlies- en rouwbegeleiding

Jij hebt mij geholpen met een schema om van mijn vermoeidheid af te komen. Hoewel ik niet alles heb gebruikt heb je me toch heel goed geholpen. Er staan hele goede dingen in. Dank je wel Caroline

Linda Nobels

Inmiddels gepensioneerd

Als geen ander weet Caroline dat vermoeidheid door vele oorzaken kan ontstaan. Vanuit haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, diepere levenswijsheid en kennis van zaken schreef zij deze herstelplanner. Nog niet eerder is in Nederlands zo’n uitgebreide, concrete en goed toe te passen route naar herstel aangeboden, waarmee mensen direct aan de slag kunnen gaan. Van harte aanbevolen. (Adriaan Hoogendijk, Hoogendijk Coaching en Opleiding)

Adriaan Hoogendijk

Auteur, coach en trainer
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .